Wie Zijn Wij

Mag ik mij even voorstellen: Mijn naam is Ronald Verbeek van PR Home Improvement Westland.

Wij zijn een zoals de naam al doet vermoeden een rasecht Westlands bedrijf met de wortels in de Poeldijkse aarde.

Ik loop al vanaf 1985 mee in de bouw waar ik mocht beginnen met opruimen , maar waar ik gaandeweg de jaren steeds meer werkzaamheden mocht leren uit te voeren onder het wakende oog van vele vakbekwame collega's.

Nu bijna 29 jaar verder zijn wij thuis in alle werkzaamheden die in, aan of om uw woning plaatsvinden.

U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld , een nieuwe vloer , een aanbouw of dakkapel, maar ook uw meubels kunnen wij op maat voor u maken zoals een eet of salontafel , maar ook een bed en kasten behoren tot de mogelijkheden.

Ook kunnen wij voor u desgewenst tuinmuren metselen , uw voegwerk uithakken en vernieuwen , maar ook uw achter of voortuin kunnen wij voor u betegelen . Ook lamellen , vitrage en tapijt behoren tot de mogelijkheden .

Wat wij u proberen te bieden is een totaalpakket voor uw gehele woning of bedrijfshal met als bijkomend voordeel voor u dat u maar 1 aanspreekpunt heeft , zodat u als klant niet met iedereen afspraken hoeft te maken en alles moet plannen.

Voor elke restauratie,renovatie,onderhoud of nieuwbouw klus brengen wij graag vrijblijvend een offerte voor u uit.

Ik zou zeggen kijk rustig even rond op onze site , een zie een overzicht van enkele werkzaamheden die wij voor u zouden kunnen uitvoeren.